Mede dankzij de bijdrage van sponsoren heeft Corsoclub Maas en Waal al  jaren mooie resultaten mogen behalen.  Door samen te bouwen aan een corsowagen promoten wij het Land van Maas en Waal en vergroten we de saamhorigheid binnen de verschillende dorpskernen. Dit kan alleen met steun van sponsoren en vrijwilligers.

Wij bieden drie sponsorpakketten aan om onze club financieel te steunen. Als subsponsor krijgt u al een naamsvermelding op onze bouwlocatie en op deze website met een link naar uw eigen website. Daarnaast, tijdens de drie tentoonstellingsdagen in Tiel en de week erna bij de Jumbo in Beneden-Leeuwen, wordt uw bedrijfslogo getoond op de banners die naast de corsowagen van Corsoclub Maas en Waal staan. Subsponsor wordt u al met een bijdrage vanaf € 50,-

Als hoofdsponsor wordt uw bedrijfslogo ook getoond op het hoofdsponsorbord. Dit bord wordt in de maanden augustus en september bij onze bouwlocatie, Van Heemstraweg Beneden Leeuwen, geplaatst. Hoofdsponsor bent u als u een bijdrage geeft vanaf € 250,-

Hoofdsponsor Plus bent u vanaf € 500,-. Hiervoor krijgt u naast al het bovengenoemde ook nog een naamsvermelding in het officiele programmaboekje van het Fruitcorso Tiel met een oplage van 3000 stuks.

Neem contact op met onze PR vrijwilligers mocht u de diverse pakketten willen bespreken of indien u een eigen idee heeft om een invulling te geven in de vorm van een ondersteuning aan deze geweldige club gedragen door vrijwilligers.

Alvast hartelijk dank namens Bestuur en PR.