Aan de slag…

​De presentatieavond is alweer een paar maanden achter ons en in de tussentijd is er niet stil gezeten. De constructieploeg heeft al grote vorderingen gemaakt met het laswerk.

De 2 torens zijn al een heel eind vormgegeven en het paleis zelf gaat ook met grote sprongen de goede richting op. ​​We willen graag de vaart erin houden en willen daarom al snel beginnen met werkzaamheden die nu al gedaan kunnen worden. De daken van alle gebouwen zullen bedekt worden met dakpannen. Deze dakpannen zullen los gemaakt worden zodat ze snel geschilderd en bestrooid kunnen worden met zaden. ​​Op woensdagavond 12 juni zullen we voor het eerst starten met het uitsnijden van de dakpannen waarna meteen gestart kan worden met papieren. Snel daarna zal al een begin gemaakt kunnen worden met het papieren van de wagen. ​​De vaste plakavonden daarna zullen de maandagavond en woensdagavond worden vanaf 19:00 uur op onze locatie in Maasbommel (kievitsweg 4 Maasbommel). ​​

We hopen jullie in grote getale te zien zodat we al een grote slag kunnen slaan en snel kunnen beginnen met de eerste zaden!

Vergelijkbare berichten