Over ons

De Hoornblazer 2009

Corsoclub Maas en Waal is opnieuw opgericht in april 2009. 

In dit jaar reed Corsoclub Maas en Waal mee met een “open klasse wagen”. Vanaf 2010 rijdt deze club mee met een Fruitcorsowagen die onder de categorie “grote wagens” valt.

“Street Art” ontwerp 2014 door Paul Zwaan

Jaarlijks wordt er gewerkt aan een praalwagen van  maximaal 14 meter lang en 6 meter hoog.  De club bestaat momenteel uit ruim 100 vrijwilligers, tussen de 14 en 85 jaar, die allen op hun eigen manier een steentje bijdragen aan de bouw van een Fruitcorsowagen. Er zijn lassers, bouwers, voorlijmers, schoonmakers, koffiezetters, schilders en plakkers!

Kortom iedereen kan zijn of haar talenten inzetten. Onder de bezielende leiding van ontwerper Paul Zwaan werken we van maart tot de 3e week van september samen toe naar de grote dag; Het Fruitcorso in Tiel.

tribune-2016

Saamhorigheid en gezelligheid
De drive om te werken naar het allerhoogste resultaat; een 1e prijs met lof van de jury, is binnen de club zeker aanwezig. Minstens net zo belangrijk is de Maas en Waalse saamhorigheid en gezelligheid. Iedereen is welkom bij Corsoclub Maas en Waal en we kunnen nog steeds nieuwe mensen gebruiken. Geef je op! Of kom gerust een keertje kijken.

Bouwlocaties:
Laswerk en constructie: Kievietstraat 4 in Maasbommel, iedere dinsdag- en donderdagavond.
Plakken: Boomkwekerij van Rijn, Van Heemstraweg 103 in Wamel.

Dagelijks bestuur:
Renate Baas (voorzitter)
Frank Lemmers (penningmeester)
Ester Taman (secretariaat)

Privacyverklaring: klik hier
Instructies veiligheid: klik hier